De Black Box

Four big boxes in the middle of the room. Nobody knows what it is or what it could do. A flickering light, a nerve wrecking sound, what is connected to what? With a balanced team you might be the able to understand and solve The Black Box.

Do you accept the challenge?

 

Concept

De Black Box is een interactieve game te spelen tot 20 personen waarin samenwerken en oplossend vermogen centraal staan. Een ogenschijnlijk eenvoudige zwarte doos blijkt een diepere laag te hebben. Het spel is gebaseerd op het concept escape room waarin de spelers verschillende puzzels en vraagstukken moeten oplossen.
Tijdens het spel moet je de verschillende zijdes van de Black Box ontcijferen.

Elke zijde vraagt iets anders van de spelers dus is een divers team noodzakelijk. Onderdelen of oplossingen van het ene spel, heb je nodig om het andere spel op te kunnen lossen. Samenwerking binnen je team is dus cruciaal! Meerdere teams proberen tegelijk de Black Box op te lossen. Weet jouw team de Black Box als eerste te ontrafelen?

The Black Box is een ideale game voor teamtrainingen, als onderdeel van een coachingstraject, als energizer op je event of gewoon, omdat het leuk is! Een leuke manier om elkaar op een andere manier te leren kennen en dichter tot elkaar te laten komen.

Tijdens het spel ben je impliciet bezig met een aantal competenties, zoals oplossingsgerichtheid, besluitvaardigheid, creativiteit en communicatie. Achteraf kan hier kort gereflecteerd en worden en de samenwerking besproken. Het is mogelijk om dit onderdeel uit te breiden naar een volwaardige teamtraining. Een ervaren trainer zal hier dieper ingaan op het groepsproces. Deze training is uitstekend geschikt voor teams die zich willen ontwikkelen naar bijvoorbeeld een zelfsturend team.

 

Voor wie?

Educatie & training binnen je organisatie

  • Teambuilding
  • Teamtraining met uitgebreide analyse
  • Projectgroepen of klassen in VO, MBO, HBO en WO

Entertainment & actie op je bedrijfsevenement

  • Energizer
  • Teamuitje
  • Workshop of sessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *